Українці активно обговорюють в мережі вітчизняний дитячий мультфільм, створений на бюджетні гроші. Це ж позорище!

Ця історія почалася ще в 2018-му році. У жовтні Міністерство культури України провело тендер на виробництво «національного фільму патріотичної спрямованості» під назвою «Кузюка». Єдину заявку на тендер подала «Анімаційна студія «УМ-ГРУП», яка і виграла його. З нею було укладено договір на суму 12,8 млн грн. Зазначимо, що на той час Мінкульт очолював Євген Нищук.

На даний момент на каналі "Кузюка" в YouTube завантажено 71 ролик. Однак це не мультиплікаційні фільми, як очікувалося. Насправді це відео низької якості без мультиплікації. Героєм роликів є м'яка іграшка синього кольору на ім'я Кузюка. Вона не є якоюсь певною твариною, а являє собою вигаданий персонаж, як, наприклад, Чебурашка. Разом з Кузюкою діти можуть співати пісеньки, вчити букви і цифри. Однак Кузюка не є навіть театральною лялькою, тому в кадрі видно руки чоловіка, який нею керує.

Цей "мультфільм" швидше за все став би непоміченим, якби не виявилося, що створений він на бюджетні кошти. Однак, як виявилося, у мережу зараз викладають не готовий продукт, а ролики, які повинні привернути увагу користувачів до героя мультфільму. А сам мультфільм ще знаходиться на стадії виробництва.

Як повідомлялося раніше, у мережі показали, як зараз виглядають діти-актори з серіалу "Свати". Ось це так!

Hyser також писав, що у США помер Дін з творців мультсеріалу»Сімпсони". Фанати сумують.