У сучасному світі все частіше і частіше молоді люди стикаються з серйозними порушеннями в роботі сердечно-судинній системі.

У медичній практиці регулярно з'являється діагноз під назвою інфаркт серед молоді і цим вже нікого не здивувати, пише "cursorinfo".

Кардіологи назвали найбільш поширені причини появи інфаркту в молодому віці і найголовнішою серед них є порушення режиму дня. Крім того, молодь найчастіше не дотримуються правильне харчування, а також вживають їжу шкідливу для судин.

Також несприятливим чином позначається сидячий спосіб життя без фізичної активності. Але фахівці попереджають, що надмірна активність також не найкращим чином позначається на фізичному здоров'ї людини.

Сучасна молодь більш схильна до нічного способу життя, проводячи велику кількість часу в нічних клубах, що не може не відбитися на здоров'ї не найкращим чином. Відбувається порушення біологічного ритму, що тягне за собою стимуляцію вироблення поганого холестерину, що викликає розвиток атеросклерозу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що фахівці опублікували статтю, в якій детально розповідають, який біль відчуває пацієнт перед інфарктом. За їх словами, біль у грудях може свідчити про наближення нападу, тому ігнорувати такий біль ні в якому разі не можна.

Якщо біль посилилася і поширилася на руки, спину, шию або щелепу, а також при відчутті загального погіршення самопочуття і появі задишки лікарі рекомендують негайно звернутися за спеціалізованою допомогою.

Раніше Hyser писав про те, що експерти назвали їжу, яка призводить до передчасного старіння.

Також Hyser повідомляв, що медики назвали масло, яке захищає від серцевого нападу.

Нагадаємо, що експерти назвали продукти, які руйнують жіноче волосся і шкіру.