Зазвичай, є багато причин ДТП, не пов'язаних з психологією: стан доріг, безкарність, хабарництво на курсах водіїв. Ось тільки останнім часом все частіше серед причин аварій можна почути, що "виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення". Виходить, більшість водіїв настільки поспішають жити, що часто забувають про безпеку. Сьогодні, 29 липня, на Черкащині стався саме такий випадок.

Так, Національна поліція України на своїй сторінці у ФБ повідомила, що на автодорозі" Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка " на Черкащині сталася аварія в якій загинула ціла родина.

ДТП, в якому машині повністю зрізало дах, сталося 29 липня приблизно о 09: 00 недалеко від села Мала Севастянівка, Уманського району.

Поліція звичайно ж з'ясує всі причини і обставини аварії, але за попередньою інформацією, 40-річний водій автомобіля Volkswagen виїхав за зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем Renault. Удар був настільки потужний, що від отриманих травм водій і пасажири легкового авто загинули миттєво. Як виявилось, це була родина: чоловік, дружина та їх 12-річна донька.

На трагічну звістку про аварію відреагували на офіційній ФБ-сторінці Національної поліції України. Справа в тому, що стало відомо, хто перебував за кермом легковика. Ним виявився Сергій Савчук - старший оперуповноважений Управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області. Чоловікові було 40 років і він мав двадцять років стажу роботи в правоохоронних органах.

"Він боровся з організованими злочинними групами, розкрив не одну "схему" і затримав не одного злочинця", — написали його колеги.

Раніше Hyser писав, що у Києві п'яна водійка на блатному автомобілі влаштувала ДТП.

Також наш портал повідомляв, що у Києві сталася небувала аварія за участю легендарних спортивних автомобілів.

Нагадавши, у Криму вантажівка без гальм на повній швидкості протаранила п'ять легкових автомобілів.