Анастасія Волочкова днями взяла участь в регаті і в черговий раз продемонструвала свій знаменитий шпагат. Правда, шанувальники зірки не оцінили старань балерини.

Днями Анастасія Волочкова взяла участь у регаті. Про це зірка повідомила шанувальникам в соцмережі і поділилася яскравими знімками з водної прогулянки.

«Гортати. Нашу команду на регаті ми назвали "Шпагат на човні". Я і поплавати встигла з човна теж. Ми зайняли п'яте місце. Це був нереально позитивний день! Дякую моєму адвокату Євгену @korchago і Танечці Мінєєвій @tati_mineeva і клубу @mos_ombudsman за запрошення і такі чудові емоції!» - написала балерина в соцмережі.

Відзначимо, що крім адвоката і менеджера Волочкової в команді балерини був помічений і Юрій Фірсов, вдівець Валентини Легкоступової. Фірсов-професійний яхтсмен, який одружився на співачці за кілька місяців до її смерті. Коли Легкоступова померла в лікарні від набряку мозку, Фірсова запідозрили в тому, що він споював артистку, а потім побив її, що і призвело до смерті виконавиці. Однак слідство встановило, що Легкоступова впала сама, і ніхто її не бив. Справу закрили, яхтсмена виправдали. Тепер він насолоджується життям в суспільстві Волочкової.

Анастасія, до речі, не упустила можливості знову продемонструвати шанувальникам свій знаменитий шпагат. Балерина сіла на шпагат прямо на яхті. Правда, фоловери не оцінили такий вчинок зірки. Вони відзначили, що палуба яхти була брудною, тому сідати на неї в купальнику не найкраща ідея з точки зору гігієни.

До речі, позувала Волочкова в жовто-помаранчевому бікіні. А своє волосся зірка зібрала в зачіску. Відзначимо, що в свої роки балерина все ще може похвалитися стрункою фігурою.

Як повідомлялося раніше, Анастасія Волочкова здивувала шанувальників знімком у прозорих стрінгах. Зовсім сором втратила!

Hyser також писав, що Анастасія Волочкова креативно виправдалася за прозорі стрінги на фото. Ось це здивувала!