Вчені з'ясували, що трав'яний чай допомагає в боротьбі з раком. З якої рослини потрібно робити такий корисний чай?

Не секрет, що чай-один з найкорисніших напоїв. Особливо це стосується трав'яних чаїв. Найбільш корисним з них вважається чай з кульбаб. Він не тільки благотворно впливає на багато органів, але і допомагає в боротьбі з раком.

Саме чай з кульбаб медики називають найкориснішим, також цей напій користується великою популярністю серед шанувальників здорового способу життя. Чай з кульбаб володіє багатьма корисними властивостями. Такий напій багатий антиоксидантами, вітаміном С, цинком, магнієм, залізом, фосфором і калієм. Готують чай з квітів, листя і коренів кульбаб.

Чай з кульбаб благотворно впливає на весь організм, виводить з нього токсини, очищає кров і захищає печінку. Також такий напій допомагає виводити зайвий жир з організму і запобігає утворенню каменів в жовчному міхурі.

Деякі дослідження показують, що чай з кульбаб допомагає і при онкологічних захворюваннях. Цей напій, багатий антиоксидантами, бореться з вільними радикалами. А дослідження, опубліковане в Oncotarget в 2016-му році, довело, що чай з кульбаб корисний при онкозахворюваннях. Він змушує ракові клітини нападати один на одного, що призводить до їх знищення. У цьому дослідження вчені проводили досліди з чаєм з коренів кульбаб.

Ось такий простий і корисний напій. Однак пам'ятайте, що все добре в міру, а також, що самолікування може бути небезпечним для вашого здоров'я.

Як повідомлялося раніше, лікарі назвали соуси, які різко підвищують тиск. Варто бути обережними!

Hyser також писав, що медики розповіли, кому протипоказана чорниця. Які у ягоди є шкідливі для здоров'я властивості?