COVID - 19 можна захворіти незалежно від соціального стану або наявності грошей. Так, тільки за останніх 10 днів хвороба не залишила жодного шансу на одужання екс-дружину Примадонни і рок-музиканту Петру Мамонову. На черзі може бути відома співачка МакЅим.

Так, вже більше місяця шанувальники МакЅим із завмиранням серця стежать за тим, як їх улюблениця бореться за життя. 15 червня артистка особисто повідомила про те, що потрапила в лікарню, а вже через пару днів медики ввели її в штучну кому. Зараз же знаменитість підключена до апарату ЕКМО і штучної вентиляції легенів, пишуть росЗМІ.

За словами медиків, стан здоров'я співачки Марини Абросімової, відомої під псевдонімом МакЅим залишається стабільно важким, з періодичними зрушеннями в обидві сторони. На тлі того, що відключення від апаратів тиждень тому показало лише те, що співачка самостійно дихати не може, з'явилася інформація про відмову артистки і почалися проблеми з серцем.

Генеральний менеджер МакЅим Маргарита Соколова прокоментувала цю інформацію. Вона назвала стан пацієнтки стабільно важким, проте підтверджувати відмову легені не стала.

"Стабільно важко стан. Іноді їй стає трохи краще, іноді навпаки", - розповіла вона журналістам.

На даний момент співачка залишається на екстракорпоральної мембранної оксигенації (ЕКМО) в медикаментозній комі - в цьому стані вона вже більше двох тижнів.

Раніше "Hyser" писав про те, що у ВООЗ розповіли, як захиститися від найнебезпечнішого штаму ковіда "Дельта".

Також наш портал повідомляв, про обмеженнях, які будуть дійсні в Україні до кінця літа.

Нагадувати, назвали умови, при яких можна від маски відмовитися.