Володимир Жириновський у кращих традиціях російської пропаганди звинуватив Україну у всіх бідах

Одіозний російський політичний діяч і голова партії ЛДПР Володимир Жириновський в черговий раз впав в істерику через Україну. Депутат заявив, що Україну за її "злочини" потрібно покарати за всією суворістю і виключити з ООН. Про це йдеться у записі "ЛДПР.ТВ".

Володимир Жириновський звинуватив Україну в порушенні Конвенції про нацменшини через нібито заборону російської мови. Він заявив в Україні йде дискримінація росіян за мовою. Згадав політик і про ситуацію в анексованому Криму. Він звинуватив у дефіциті прісної води на півострові Україну і заявив, що за такі "злочини" необхідно виключати з ООН.

Але і на цьому Жириновський не зупинився посипавши ще безліччю звинувачень на адресу України, зокрема згадав катастрофу малайзійського Boeing на Донбасі. Він заявив, що в катастрофі винні не російські бойовики, яких нібито зовсім немає на Донбасі, а Україна, яка вчасно не закрила повітряний простір.

Зазначається, що на уточнююче запитання про те, хто все ж збив Boeing МН17 російський депутат у своїй улюбленій манері: "українці, бойовики, київський режим". Крім того, Жириновський заявив, що попереджав про можливу катастрофу ще за місяць до трагічних подій. За його словами його попередження тоді ґрунтувалося на аналізі обстановки.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Білорусь заходять перші ешелони з російською військовою технікою: вводять солдатів і офіцерів.

Також наш портал інформував, що Володимир Зеленський підписав доленосний закон, який не оцінять У Кремлі.

Нагадаємо, що на кордоні з Росією стався напад на українських прикордонників.