У неділю, 1 серпня 2021 року, в одному з супермаркетів у центрі Києва місцеві жителі помітили українського президента, шостого главу Володимира Зеленського. У мережі показали фотографію і підкреслили, що глава нашої країни був в магазині з охоронцем і сином.

Відповідний знімок розмістив житель Києва Костянтин Левошко на своїй сторінці в Facebook.

Варто підкреслити, що глава Української держави Володимир Зеленський частенько видно серед народу. Він час від часу відвідує місцеві супермаркети, де його можуть побачити звичайні жителі країни. Наприклад, минулого року його помітили в магазині Донецької області.

Президент країни, до слова, завжди одягає футболку саме кольору хакі, в якій він і відвідує українські супермаркети. Причому, він не ховається, він ходить в магазини в захисній масці, а його не завжди впізнають люди в супермаркетах.

Цього разу його помітили в супермаркеті на Бессарабці в столиці України, де він теж був у такій футболці і в чорній масці. Місцевий житель Костянтин Левошко показав фото, на якому можна помітити Зеленського на касі з трьома пляшками вина.

Чоловік підкреслив, що поява Володимира Зеленського в магазині не викликала у людей ніякого ажіотажу, оскільки його ніхто і не впізнав. Якщо раніше до нього підходили фотографуватися, то цього разу біля нього нікого не було.

"Подумавши, сходжу-но я в магазин. Відпочину від новин і політики. Куплю гречаний багет. Сходивши бл**ть за хлібцем", - написав під фотографією місцевий житель.

До слова, українці в коментарях відреагували на публікацію Костянтина досить неоднозначно.

"Народна воля, - сказав татарський і, не втримавшись, підморгнув", "Цікаво, що в чеку.Ми колись давно з ним перетнулися в Каравані. Тоді, коли він в Інтері був. Він брав 5 баночок чорної ікри, як зараз пам'ятаю", - пишуть коментарі користувачі соцмережі.

Коментарі на пост в Фейсбук
Коментарі на пост в Фейсбук

Нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський показався в центрі столиці.

Як раніше повідомляв портал " Hyser", Володимир Зеленський зробив гучну заяву щодо ядерної зброї.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі повідомили, що Володимир Зеленський запрошував Філіппа Кіркорова взяти участь у зйомках знаменитого серіалу.