Українцям повідомили дуже сумну новину. Стало відомо, що 5 серпня 2021 року пішов з життя колишній глава українського уряду і перший голова СБУ Євген Кирилович Марчук.

Про це повідомляє його дружина Лариса Ивишина на своїй сторінці в Facebook.

У четвер, 5 серпня 2021 року, надійшла дуже трагічна новина. Співробітник КДБ СРСР, український політик і кандидат Юридичний наук Євген Кирилович Марчук помер через зупинку серця.

Відомо, що український політик з'явився на світ 28 січня 1941 року, він вперше побачив цей світ у селі Долинівка Одеської області. Він займав дуже високі посади і зробив чимало корисного для всієї країни.

Варто відзначити, що з 5 червня по 6 листопада 1991 року він був держміністром з УРСР з питань безпеки та надзвичайних ситуацій. 6 листопада 1991 року Євген Марчук обійняв посаду Голови Служби безпеки України (СБУ). У цьому ж місяці він удостоївся звання генерал-лейтенанта, а вже в серпні - генерал-полковника.

23 березня 1994 року у нього був дуже знаменний день – він отримав звання генерала армії України.

Пост Лариси Івшиної
Пост Лариси Івшиної

Лариса Івашина, його кохана дружина, поділилася трагедією про те, що її чоловік Євген Марчук помер через зупинку серця.

"Чорний день....помер ЄК ...зупинилося серце", - написала вона.

Численні українці, які користуються соціальною мережею, залишили чимало коментарів під такою сумною новиною.

"Мої щирі співчуття ... Яка втрата( Тримайтесь.. Світла пам'ять", " Щирі співчуття, дорога пані Ларисо! Вічна і світла пам'ять Євгену Кириловичу!", "Щирі співчуття! Світла пам'ять! Царство небесне!", "Прийміть мої щирі співчуття, пані Ларисо... велика втрата для всіх нас...", "Вічная пам'ять... Дорога пані Ларисо, щиро співчуваю.."", "Світла пам'ять...Мої співчуття Вам", " Непоправна втрата( Вічна пам'ять йому..." ,- поділяють горе українці в коментарях під постом його дружини.

Коментарі на пост у Фейсбук
Коментарі на пост у Фейсбук

Нагадаємо, що вчені розповіли, яка сумна доля чекає людство.

Як раніше повідомляв портал " Hyser", потужний вибух зачепив аж три райони в столиці України.