Гарант України Володимир Зеленський звернувся до жителів окупованого Криму і Донбасу. Те, що він сказав, може здатися трохи грубим для деяких українців.

Про це повідомляє портал "Популярність.Ні"

За словами шостого президента України, окупований Крим і Донбас ніколи не будуть частиною Російської Федерації. Він акцентував увагу на тому, що як би Росія не намагалася переписати історію, це у неї не вийде.

Володимир Зеленський нещодавно дав відверте інтерв'ю, де звернувся до жителів окупованих територій. Крім цього, він дав кілька відповідей на питання, що цікавлять.

Він говорив російською мовою спеціально для телеканалу "Дом", який показують в окупованому Криму, Донбасі та Луганщині.

Володимир Зеленський звернувся до місцевих жителів зі зверненням, в якому заговорив про рідну землю. Він потужно заявив, що всі люди, які живуть на окупованій території і хочуть бути в складі Росії, можуть спокійно переїжджати на територію Російської Федерації. За словами президента, Крим і Донбас ніколи не будуть росіянами.

За його словами, всі люди, які не люблять Україну, – не українці, вони – мандрівники, що проходять повз. Він стверджує, що Україна – це дім, а Донбас і Крим – Україна. Російські окупанти ніколи не любили і не зможуть любити Крим і Донбас так, як справжні жителі України. Він гордо заявляє, що окуповані території ніколи не стануть територією Російської Федерації.

Глава України неодноразово говорив і в черговий раз згадав, що Крим і Донбас повернуться до складу України.

Дуже гучні слова Володимира Зеленського можуть торкнутися всіх жителів України. Він говорив про те, що жодна російська людина не стане вмирати за окупований Крим і Донбас, що як не перекручувати і не писати історію заново, Крим і Донбас завжди залишатимуться Україною.

Крім цього, він зробив звернення до всіх жителів України і згадав, як добре відпочивав у Криму і їв там морепродукти з близькими людьми.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський без будь-якого маскування здався в супермаркеті.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Володимир Зеленський віддав несподіваний наказ через те, що на кордонах України стало не спокійно.