Якщо вірити офіційній статистиці, то смертність на дорогах Туреччини більш ніж удвічі нижче, ніж у Росії, – 8,9 випадків на 100 000 чоловік. Ось тільки щотижня саме з цієї країни приходять сумні звістки. 8-е серпня не стало винятком.

Стало відомо про другу за два дні ДТП зі смертельним результатом, яка сталася в Туреччині, в районі Баликесіра. Про це пишуть РосСМИ.

Так, в неділю, 8 серпня, о 4:40 (Час збігається з Московським), по всій видимості водій автобуса, який прямував з Баликесіра в Едреміт, втратив управління і транспортний засіб перекинувся.

У префектурі Баликесіра припустили, що причиною аварії стала складна ділянка траси, так як місце аварії транспорту сталося на різкому вигині магістралі.

"Чіткої інформації про причину аварії немає і цим розслідуванням займеться поліція, але в цьому районі є вигин. Автобус, що виконував рейс Баликесір-Едреміт, перекинувся на окружній дорозі", - розповів губернатор провінції Баликесір, де сталася трагедія.

Так, в результаті аварії загинуло 15 осіб: як повідомила місцева влада, "11 осіб загинуло на місці, 4 померли в лікарнях". Ще 17 постраждалих в результаті недільного ДТП на заході Туреччини доставлені в п'ять лікарень округу.

При цьому представники російського генконсульства в Стамбулі вже повідомили, що"громадян Російської Федерації серед постраждалих в ДТП з рейсовим автобусом на північному заході країни немає".

Відео з місця смертельної аварії пасажирського автобуса в Туреччині опублікував 8 серпня турецький телеканал TRT Haber. На кадрах видно розбитий корпус автобуса в кюветі, в декількох десятках метрах від траси, всі стекла в ньому вибиті, а дах прим'ятий.

Відзначимо, що це вже друга велика аварія на дорозі в Туреччині за два дні. Так, в суботу 7 серпня, 9 людей загинуло і 30 постраждали в результаті аварії рейсового автобуса в провінції Маніса на заході країни.

Раніше Hyser писав, що у Рівненській області сталася трагічна ДТП за участю фури.

Крім того, наш портал повідомляв, що під Києвом сталася ДТП за участю фури, в якій загинула дитина.

Нагадаємо, в Одесі сталася масштабна пожежа, яку гасило понад вісімдесят рятувальників.