У мережі з'явилася остання інформація щодо того, що відбувається на Олімпійських іграх. Відомо, що в Росії дуже сильно розлютилися через поразку з художньої гімнастики, країна виявилася не готовою до такого результату подій.

Про це повідомляє портал "Еспресо"

На території Російської Федерації дуже сильно розкритикували суддівський склад на Олімпійських іграх. Після того, як представниці Росії з художньої гімнастики залишилися без золотих медалей, почався справжній вибух емоцій у росіян.

За інформацією ЗМІ стало відомо, що всі гімнастки, які представляють Росію на Олімпійських іграх, завжди отримували перші місця. Вперше з 1996 року російські гімнастки не змогли отримати золото. Звичайно ж, такий розклад не задовольнив Росію. Гімнастка Діна Аверіна не змогла випередити представницю Ізраїлю в багатоборстві.

В ході всіх подій головний тренер олімпійського комітету Росії оголосила, що Росіянки, які виступали в змаганнях зі спортивної гімнастики, з крахом провалилися.

Головний тренер Алішера Усманова, яка є дружиною російського мільярдера, заявила про те, що протестів про результати набагато більше, ніж самих команд. Вона сказала, що суддів, яких обрали, чекає ганьба. За її словами, обирають суддів, у яких немає належного досвіду.

Дуже важливо підкреслити, що за останні 20 років через суддів, які давали перевагу Росії в змаганнях зі спортивної гімнастики, дуже страждали інші команди. Ще з 2000 року російські гімнастки незаперечно отримували перші місця.

Українські користувачі, які дізналися про цю ситуацію, не змусили зволікати і почали висловлювати свою думку.

"Той момент... -- коли у рашиків відсутній допінг, відсутній і результат", " Забавно.. У російської збірної 71 медаль, з них 20 золотих.. У збірної України 19 медалей і тільки одна з них золота.. Команда України опинилася в п'ятому десятку команд, позаду Сербії, Косово, Багамських островів, Уганди, Узбекистану, Грузії.. Цілковитий провал.. Але ТВканал "Еспресо" вважав за потрібне чогось там вякати про російських спортсменів.. Що, хуторяни, жаба душить?",- пишуть українці в мережі.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що українську спортсменку відправили на ігри в Токіо без тренера.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українська і російська спортсменки обійняли один одного.