Компанія "Укрзалізниця" знову опинилася в центрі скандалу з власною участю.

Користувачі соціальних мереж розлютилися через новий потяг №287 сполученням Київ-Одеса, пише "РБК-Україна".

Відомий блогер Олег Васильєв на своїй сторінці у Facebook повідав у чому суть скандальної історії. Він опублікував фото і відео, які були зроблені з Центрального залізничного вокзалу столиці.

Вся справа в тому, що буквально днями почав курсувати поїзд зі столиці до Одеси, який оснащений душем всередині. Відомо, що він курсує через день по непарних числах до кінця літа.

Сам поїзд складається з "іноземних" вагонів габариту РІЦ, які насправді повинні їздити на міжнародних сполученнях. Так вагони не особливо пристосовані до стандарту перону, то між ними утворилося досить велику відстань, яке пасажирам необхідно з дітьми і валізами в руках перестрибувати.

"Трохи не вгадали з платформою для посадки в поїзд №287 Київ-Одеса. Поїзд подали до першого перону. Враховуючи менший габарит кузова вагонів міжнародного сполучення, між пероном і вагоном великий проміжок. Під час посадки не всім пасажирам зручно робити шпагат та ще й з валізами. Ймовірно, що в Одесі буде така ж історія", - написав блогер.

Раніше Hyser писав про те, що "Укрзалізниця" має намір відновити залізничне сполучення з територіями, які межують з анексованим Кримом.

Також Hyser повідомляв, що в "Укразалізниці" скасували найбільш "ходові" рейси по Україні.

Нагадаємо, що в "Укрзалізниці" розповіли, чи можна перевозити тварин у пасажирських поїздах.