У седу, 11 серпня, в Україні оголошено штормове попередження.

Українців попередили про те, що в середу, 11 серпня, в Україні оголошено штормове попередження. Синоптики попереджають про грози, град і шквали. Про це повідомляти Державна служба з надзвичайної ситуації.

"Вдень 11 серпня в південно-східній частині України грози, в окремих районах град і шквали 15-20 м / с (і рівень небезпеки, жовтий)",- йдеться в повідомленні.

У східних, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Київській, Сумській, Полтавській областях та в Криму переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Але дощі торкнуться далеко не всіх регіонів України.

Зазначимо, раніше синоптики вже говорили про те, що цього року погоду в серпні місяці буде досить непередбачуваною. Тропічна спека буде різко змінюватися грозами з дощами і градом. Багато областей знову можуть сильно постраждати від проливних дощів як це було в липні.

При тому, що в серпні негода застане і східні області України. У липні вони не сильно постраждали від дощів. Але ось спека на цій території трималася незмінна. Що стосується осені, то вона не змусить себе довго чекати. Холоднішати почне вже з вересня. Одна зниження температури буде досить комфортним і повільним. Сильних холодів у вересні не буде. Але і спеки чекати не доводиться. В цілому буде вельми комфортна погода.

А ось зима буде досить холодною. Про це українців стали попереджати ще з початку літа.

Раніше Hyser писав про те, що українців знову попередили про нестерпну спеку, лопнуть навіть шибки в машині.

Також писали, що синоптики прогнозують аномально похолодання по всій території України.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, коли в Україну повернеться холод.