Українцям повідомили дуже приємну новину. На честь 30-тиріччя України в День Незалежності українцям роздадуть матеріальну допомогу, але пощастить далеко не кожному.

Про це повідомляє портал "Апостороф"

На честь знаменної події для України та всіх її громадян влада вирішила зробити приємний сюрприз для своїх громадян. Деякі категорії жителів столиці отримають матеріальну допомогу в розмірі 250-700 гривень.

10 серпня 2021 року надійшло розпорядження під номером 1731, в якому повідомляється про те, хто і скільки отримає матеріальної допомоги.

Стало відомо, що виплати в розмірі 700 гривень отримають українські сім'ї, які постраждали від поранень або ж загинули, коли брали участь у Революції Гідності. Сім'ї, в яких є учасники АТО, також отримуватимуть грошову винагороду. Сім'ям загиблих волонтерів та добровольців, які захищали територію України, також буде виділена матеріальна допомога.

Дуже важливо відзначити, що такі виплати стосуються тільки київських сімей. Київським сім'ям, які доглядають за інвалідами, буде виділено по 250 гривень. Це ще стосується непрацюючих пенсіонерів, які отримують маленьку пенсію, і ще кількох категорій.

На честь 30-тиріччя незалежності України матеріальну допомогу отримає 6 категорій. Всім цим категоріям буде виділена сума від 250 до 700 гривень.

Відомо, що до Дня Незалежності України на території Києва буде обмежено рух транспорту на цілих 2 дні. Це пов'язано з тим, що знаменитий український телеканал "1+1" проводитиме зйомки на честь ювілею України.

Є інформація про те, що ці зйомки будуть проходити з 23 по 25 серпня до 20:00 включно. Сергій Попов, директор "1+1", заявив, що рухи на деяких вулицях у Києві буде обмежено. У ці дні проводитиметься Підготовка до масштабного гуляння на честь 30-тиріччя незалежності України.

Нагадаємо, що українські фермери постаралися для українців на честь великого свята.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", жителям столиці України розповіли, в які дні буде обмежено рух.

Також портал "Hyser" писав, що генерал звернувся до українців на честь прийдешнього свята.