В даний час багато говорять про зростання числа психічних розладів в суспільстві і один із способів знайти душевний спокій - молитва. Ось тільки один з парафіян Троїцького собору Санкт-Петербурга трактував "похід до Бога" по-своєму.

Так, стало відомо, що ввечері 12 серпня в Троїцькому соборі Санкт-Петербурга мало не згорів живцем 53-річний чоловік, уродженець Карелії. Про це пишуть РосСМИ.

Зараз потерпілий перебуває в НДІ швидкої допомоги імені Джанелідзе і лікарі оцінюють його стан як важкий. Він отримав великі опіки обличчя, шиї та грудей.

Тим часом правоохоронні органи з'ясовують всі обставини інциденту.

Як згадує один із співробітників собору 12 серпня о 18.45 чоловік пройшов до храму і з невеликою затримкою попрямував до ікон. Там він застиг на деякий час в молитві, потім було чути удар падаючої банки і через хвилину стався яскравий спалах, так як прийшов виявився повністю охоплений вогнем. Імовірно він облив себе якоюсь займистою рідиною.

Першим на допомогу кинувся співробітник Собору, майже відразу приспіли й інші відвідувачі. Хтось встиг викликати пожежників і швидку, поки інші збивали полум'я з людини одягом і заливали вогонь з вогнегасника.

Коли ж вогонь був повністю ліквідований, то поранений чоловік попросив зателефонувати "архангелу Михайлу. З цього правоохоронці припустили, що людина може бути психічно неврівноважена.

Пізніше вдалося з'ясувати, що чоловік родом з Карелії, але був зареєстрований в Санкт-Петербурзі на Варшавській вулиці.

З біографією у нього теж не все просто, так як судові пристави знають його як злісного боржника за газ, тепло і електроенергію, а серед виконавчих проваджень є борг по кредиту майже в 70 тисяч рублів. Крім наявності фінансових проблем вдалося з'ясувати, що потерпілого раніше звинувачували в крадіжках і побоях, а також у дрібному хуліганстві.

Раніше Hyser писав, що у Туреччині сталася ДТП за участю автобуса: загинули 15 осіб, 17 отримали поранення.

Крім того, наш портал повідомляв, що під Києвом сталася ДТП за участю фури, в якій загинула дитина.

Нагадаємо, в Одесі сталася масштабна пожежа, яку гасило понад вісімдесят рятувальників.