За статистикою щорічно в світі насильницькою смертю помирає не менше 1,6 мільйона чоловік. При цьому війна на п'ятому місці, а самогубство на четвертому в списку причин. У Кривому Розі, швидше за все, ділили владу і вплив.

Стало відомо, що в селі Вільне у власному будинку знайшли закривавлене тіло мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Тіло чоловіка лежало на веранді будинку і поруч була рушниця.

Про трагедію повідомив народний депутат від фракції "опозиційна платформа - за життя" Вадим Рабінович. У своєму Facebook він не тільки написав, що Костянтин Павлов помер, а й опублікував фото з місця подій. Крім того, політик написав, що розмовляв з Павловим всього два дні тому, а його колеги – вчора, при цьому мер був веселий і розповідав про свої плани.

Спочатку поліція розглядала дві версії-вбивство і самогубство, але після того, як співголова партії ОПЗЖ Вадим Рабінович зажадав від влади розкриття злочину, так як він переконаний, що розповіді про самогубство виключно брехливі, залишилася лише одна версія.

У будинку загиблого Павлова в ці хвилини перебуває голова ГУ Нацполіції Дніпропетровської області, слідчо-оперативні групи та експерти-криміналісти.

Так, у поліції вже відкрили кримінальне провадження за статтею"Умисне вбивство". Більш того, в МВС повідомляють, що з моменту пострілу Павлов встиг пройти 10 метрів у бік виходу з дому.

Резонансну справу вже взяв під свій контроль Володимир Зеленський, заявивши, що буде регулярно відстежувати, як проводиться слідство. Про це Зеленський написав у себе в Facebook.

Відзначимо, що крісло мера Костянтин Павлов займав менше року, так як у грудні 2020-го переміг у другому турі виборів міського голови Кривого Рогу представника від Партії Зеленського. Він був кандидатом від Партії"опозиційна платформа – за життя".

Раніше Hyser писав про те, що у центрі Дніпра кілер розстріляв машину з дитиною.

Також Hyser повідомляв, що у Росії задушили відому б'юті-блогершу.

Нагадаємо, що у київському парку було виявлено тіло жінки без ознак життя.