Рано вранці, 16 серпня, в Чернівецькій області сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками.

Винуватцем аварії виявився 28-річний працівник Державної митної служби, пише "РБК-Україна" з посиланням на заяву Держмитслужби.

Інцидент стався приблизно о 5 годині 40 хвилин ранку на трасі Житомир-Чернівці в селі Припруття. Жертвами стали дві людини, які загинули на місці.

"Винуватець ДТП - працівник Буковинської митниці Держмитслужби... З метою визначення ступеня вини, характеру та тяжкості вчиненого дисциплінарного проступку стосовно вказаної особи порушено дисциплінарне провадження з відстороненням від виконання посадових обов'язків", - йдеться в повідомлення.

Раніше в поліції заявили, що власник транспортного засобу Opel Insignia зіткнувся з автомобілем Audi після чого зник з місця ДТП, залишивши своє авто.

Трохи пізніше особистість водія Opel Insignia встановили-ним виявився 28-річний житель міста Новоселиця - Вадим Валерійович Недуг.

Нагадаємо, 8 серпня маршрутний автобус Volkswagen Crafter потрапив в аварію на 66 км автодороги Київ-Чоп. Патрульна поліція Київської області в Facebook повідомила, що водій маршрутки не впорався з керуванням та скоїв наїзд на відбійник, після чого автобус перекинувся. В результаті шестеро людей отримали пошкодження.

Раніше Hyser писав про те, що у Києві затримали сепаратиста, який відкрив стрілянину по людях з балкона.

Також Hyser повідомляв, що у Чернігівській області сталася жахлива ДТП, шансів вижити не було.

Нагадаємо, що у Запоріжжі сталася масштабна пожежа в багатоповерхівці, на місце прибули рятувальники.