У мережу потрапила дуже тривожна інформація. Відомо, що на честь великого свята до Дня Незалежності України йде репетиція параду, де і стався курйозний інцидент.

Про це повідомляють на офіційній сторінці патрульної поліції Києва в Facebook.

Стало відомо, що вчора, 18 серпня, під час репетиції параду був затриманий чоловік з вогнепальною зброєю. Як відомо, чоловік намагався прорватися через співробітників правоохоронних органів в той час, як військова техніка їхала по центру Києва. Його спроби пройти через охорону закінчилися невдачею.

Велика Васильківська
Велика Васильківська

Як повідомляє патрульна поліція Києва, чоловік, який виявився водієм німецької машини Volkswagen, хотів проїхати по вулиці, яка була перекрита через репетицію параду. Поліція просила чоловіка не робити цього, але він не послухався.

На дорозі в центрі Києва, на перехресті Великої Васильківської та Саксаганського, водій Volkswagen знову опинився на перехресті. Цього разу чоловік дістав свій пістолет і перезарядив його перед співробітниками поліції, показуючи, що він не настільки простий.

Після зухвалої дії цього ж чоловіка зупинили на наступному перехресті і заарештували.

Зброя
Зброя

Українські жителі, дізнавшись про цю ситуацію, буквально втрачають контроль над емоціями. Вони почали писати свої коментарі під постом патрульної поліції Києва.

"Тобто на наступному перехресті?! Тобто він перезарядив зброю перед працівниками та поїхав далі?!", "Він думав що він вже на параді", "Вимудаки кінчені з вашим перекриттям!!!!", "Жерсть. Фактично злочинця спочатку не змогли затримати після першого ігнорування вимог, потім не прострелили хоча б ногу на другому посту і він поїхав "вбивати" на третє перехрестя.Ви точно поліція??",- пишуть юзери соцмережі.

Коментарі Фейсбук
Коментарі Фейсбук

Коментарі Фейсбук
Коментарі Фейсбук

Нагадаємо, що у центрі Києва сталася серйозна сутичка.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили, що мера Кривого Рогу більше немає в живих.