Шостий президент України Володимир Зеленський зробив дуже гучну заяву. За його словами, в Україні буде побудований великий флот вже до 2035 року.

Відповідна інформація оприлюднена на порталі "РБК-Україна"

Глава Української держави Володимир Зеленський повідомив, що влада наполегливо працює над тим, щоб розблокувати Чорне та Азовське море. Володимир Зеленський прийняв рішення і заявив, що вже до 2035 року на території України буде просторий великий флот, щоб зняти тиск на окуповані території.

Гарант України сказав, що розуміє, що до 2035 року — це дуже довгий термін. Але щоб зробити великий флот, на це потрібно чимало часу. Є й позитивні новини. Володимир Зеленський сказав, що до кінця серпня можна буде побачити результат цієї роботи. За словами президента України, вже скоро можна буде побачити перший етап цієї серйозної будови.

Таким чином, Україна зробила гучну заяву через те, що Росія має наміри розмістити ядерну зброю на території окупованого Криму. Саме цей крок наштовхнув президента України зважитися на таке рішення і розблокувати Чорне та Азовське море.

Раніше повідомлялося, що віце-прем'єр-міністр України заявив про те, що ситуація з Росією, яка агресивно налаштована, загострюється. Є інформація про те, що Росія збирається ввозити свою ядерну зброю. Цей факт насторожує не тільки українських громадян і владу, а й багато інших країн у світі.

За словами Олексія Резнікова, Україна на даний момент дуже стривожена і стурбована такою ситуацією.

Варто відзначити, що окупований Крим є стратегічним об'єктом для проведення російських військових операцій. Таким чином, Росія здійснює свої військові операції в Африці і на Близькому Сході.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський зробив серйозну заяву Володимиру Путіну.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", під Москвою розбився літак на борту з героєм Росії.

Також портал "Hyser" писав, що у Мережу потрапила інформація про те, що Володимир Путін вводить війська на Донбас.