В Україні настали довгі вихідні, пов'язані зі святкуванням Дня Незалежності. Через перенесення робочих і святкових днів змінився графік роботи відділень державних банків.

У вівторок, 24-го серпня, в Україні відзначають День Незалежності. Уряд країни прийняв рішення зробити для українців чотири вихідні дні-з 21 по 24 серпня. За понеділок, 23 серпня, українцям доведеться відпрацювати в суботу, 28 серпня.

Через ці зміни переглянули свої робочі графіки і державні банки - "Ощадбанк і" Приватбанк«, а також банк "ПУМБ". Як працюватимуть банківські відділення у святкові дні, читайте нижче.

"Приватбанк" повідомив, що на час загальнонаціональних свят всі відділення банку будуть закриті. Працівники банківської організації зможуть відпочити разом зі своїми сім'ями. У святкові дні клієнти банку зможуть отримати онлайн-консультацію в мобільному додатку або на сайті «ПриватБанку». Субота, 28-е серпня, буде робочим для всіх відділень банку.

За таким же графіком працюватимуть більшість відділень "Ощадбанку" і "ПУМБа". Дізнатися більш точний графік роботи конкретного відділення можна на сайтах банківської установи або за гарячими телефонами.

Відзначимо, що банкомати і термінали самообслуговування будуть працювати в штатному режимі. Тому проблем зі зняттям готівки і поповненням карт бути не повинно.

Як повідомлялося раніше, в Україні з'являться нові купюри з айдентикою. У мережі показали, як виглядатимуть банкноти, випущені до 30-річчя Незалежності України.

Hyser також писав, що українцям нагадали про популярні схеми банківського шахрайства. Тримайте вухо гостро.

Ми також писали, що "Приватбанк" порадував українців потужною новацією. Ця популярна послуга буде абсолютно безкоштовною.