Синоптики попередили українців про примхи природи у вівторок, 24 серпня

У понеділок, 23 серпня, в окремих регіонах нашої країни пройдуть дощі з грозами. На жаль, деякі області "заллє" і завтра, в День Незалежності Україна. Про це повідомляє прес-служба Українського гідрометцентру.

Повідомляється, що середня денна температура завтра, 24 серпня, складе від 23 до 26 градусів. Так, 23 серпня дощі з грозами пройдуть у Рівненській, Хмельницькій, Волинській, Чернігівській, Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській та Тернопільській областях. У столиці ж опадів не очікується. Денна температура складе 24-26 градусів тепла, а нічна — від 13 до 15 градусів вище нуля.

У вівторок же, 24 серпня, в День Незалежності України, грози посиляться і почнуть просуватися із заходу на схід, зачепивши також Київську, Черкаську, Вінницьку, Сумську та Житомирську області. У столиці через гроз температура складе 22-24 градусів вдень і від 13 до 15 градусів вночі.

Крім дощів, синоптики попереджають і про підвищений рівень пожежної небезпеки. У понеділок, 23 серпня, вона спостерігатиметься у Тернопільській, Полтавській та Київській областях. Загроза класифікується як "погодні умови небезпечні".

Нагадаємо, сьогодні, 23 серпня, в День Державного Прапора України в столиці підняли найбільший прапор України. На церемонії підняття прапора в Києві був присутній мер Києва Віталій Кличко, а також загальновійськовий взвод роти почесної варти. Висота піднятого прапора становить близько 90 метрів, важить він 32 тонни. Розміри полотнища становлять 16 на 24 метри.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що завдяки нейромережі вдалося відтворити голос Тараса Шевченка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на репетиції параду українські військові передали потужний "Привіт" Володимиру Путіну.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, скільки українці відпочиватимуть на 30-ту річницю Незалежності України.