У Черкаській області сталося зіткнення між ветеранами війни на Донбасі і поліцією.

У Черкаській області сталася заварушка під час підняття Державного Прапора України. На заході також був присутній і президент Володимир Зеленський. Інцидент стався в селі Мар'янівка Черкаської області. Цей населений пункт є географічним центром України. У поліції зазначили, що активісти нібито хотіли зірвати захід.

Як повідомили виданню "УНН"у прес-службі патрульної поліції регіону, група людей принесла на захід колонку і поводилася "провокаційно".

"Зараз правопорушників затримано. Встановлюються обставини", - додали копи.

Водночас із заявою вже виступив Національний корпус. Там заявили про те, що нібито поліція напала на ветеранів Донбасу, який прибули на захід відкриття арт-об'єкта "серце України". У соціальній мережі також з'явилися фото з місця події.

На них видно, як поліція оточила групу людей. Всього було затримано шість людей. У поліції вже заявили про те, що всього в цьому всьому участь брало 30 осіб.

Були складені адміністративні протоколи за ст.173 (хуліганство) і 185-1 (порушення порядку організації та проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій) КпАП.

Раніше Hyser писав про те, що Зеленський звернувся до українців з офіційною заявою.

Також писали, що Російська пропагандистка знову "напала" на Зеленського в прямому ефірі.

Нагадаємо, що в Україні відтворили голос Тараса Шевченка.