На Донбасі куля снайпера вбила 21-річного українського військового.

Так, стало відомо про те, що на Донбасі загинув 21-летнпий захисник України. Він служив у 28-й ОМБр у званні лейтенанта. Його завали Юрій Михайлов. Він був сиротою і все своє свідоме, хоч і таке коротке життя, він прагнув до того, щоб змінити Україну. Але доля вирішила зовсім по-іншому.

Бійниця, в яку примудрився потрапити ворожий Стрілець, обвішана маскувальною сіткою.

"Використовують тепловізори, які працюють і вдень, і вночі не заважає їм ні світло, нічого", - кажуть військові.

Як розповідають про загиблого бійця, що він мріяв стати офіцером. У вільний від служби час він любив ходити на риболовлю.

Крім того, він займався спортом, грав у футбол і любив подорожувати. Йому було складно сидіти на одному місці. На передовій йому теж не сиділося на місці, і він завжди ходив по позиціях.

"Юра був дуже доброю, відкритою і чесною людиною, всі, хто хоча б трохи його знали, в один голос сказали б, що це людина, яка дарує нам посмішку", - розповіли військові.

Юрій Михайлов (фото: facebook.com/28brigade)

Зазначимо, бойовики на Донбасі продовжують вести вогонь по позиціях українських військових. Практично щотижня стає відомо про нові жертви. При тому, що вогонь такж6е поширюючи і на житлові будинки. Страждають ні в чому ні винне мирне населення, яке ніяк не може себе захистити.

І це при тому, що на Донбасі давним-давно був встановлений режим тиші. Але проросійським бойовикам немає до цього ніякої справи. Вони все одно ведуть прицільний вогонь і влаштовують провокації по всій окупованій території.

Раніше Hyser писав про те, що Зеленському влаштували гарячий прийом на Черкащині.

Також писали, що на Донбасі знову вбили українського військового.

Нагадаємо, що не стало відомої української журналістки.