Monobank зробив чергову важливу заяву для українців.

Мобільний банк Monobank постійно вдосконалюється і вводить нові правила користування його послугами, щоб це було максимально комфортно для клієнтів. Днями фінансова установа зробила чергову заяву щодо зміни правил користування карткою. Також були дещо змінені тарифи.

"Ми постійно розширюємо сервіси банківських послуг, тому умови і правила і тарифи теж оновлюються", - йдеться в повідомленні Monobank, яке було розіслано клієнтам недавно.

Всі головні зміни вже були опубліковані і кожен клієнт може з ними самостійно ознайомитися:

  • після досягнення 14 років дитячу картку можна обміняти на Чорну;
  • платежі, що надійшли у гривні з реквізитами валютної картки, зараховуватимуться на кредитну картку у гривні;
  • випуск і перевипуск пластикових валютних карт відтепер безкоштовні (оплата тільки за доставку Новою Поштою).

У той же час Monobank є одним з найбільш зручних і вигідних банків в Україні. У нього одні з найнижчих тарифів на обслуговування. Приміром, поповнення мобільного через додаток Monobank є безкоштовним, але якщо за місяць було здійснено більше 50 платежів або на суму 10 000 грн - доведеться заплатити 3 грн за платіж.

У той же час інші банки беруть за подібного роду послугу набагато більше грошей. Тому все більше українців воліють відкривати собі банківський рахунок саме в цій фінансовій установі. Це досить зручно і головне швидко. Незважаючи на те, що Monobank не має відділень, він є дуже зручним і з консультантами по горчей лінії можна вирішити будь-яке питання, яке виникає у користувача. Це максимально зручно для всіх.

Раніше Hyser писав про те, що українцям можуть почати блокувати банківські картки при наявності боргів за комунальні послуги.

Також писали, що ПриватБанк і Ощадбанк попередили про закриття відділень.

Нагадаємо, що українців попередили про нововведення.