Один з найпопулярніших брендів китайської техніки Xiaomi зробив дивовижну заяву. Китайський гігант повідомив, що Xiaomi прийняв дуже важливе рішення, і вони збираються відмовитися від всім звичного бренду Mi після тривалого існування.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна"

Після приголомшливих 10-ти років бренд Mi припиняє своє існування. Китайський технічний гігант Xiaomi прийняв остаточне рішення і зробив несподівану заяву. Через те, що компанія Xiaomi зробила новий флагман під назвою Mix 4, вони вирішили впровадити нововведення в свої пристрої і змінити назву бренду.

Варто відзначити, що таке рішення стало досить несподіваним для всіх шанувальників Xiaomi. Але, як відомо, продуктивність їх нових пристроїв обіцяє бути ще краще колишнього.

Лей Цзюнь, один із засновників компанії Xiaomi, говорив, що Mi - це Mobile Internet. Дуже важливо відзначити, що Xiaomi став брендом під номером один, він зміг обігнати таких гігантів, як Apple і Samsung. Дуже багато людей вважають за краще Xiaomi, так як ця техніка набагато дешевше, ніж у своїх опонентів, і більш практична. Їх телефони заполонили цілу планету, і багато людей навіть не збираються переходити на інший бренд, так як Xiaomi – відмінний вибір за свою ціну.

Варто відзначити, що Xiaomi Mi 1-це перший смартфон марки Xiaomi, який стояв близько 300 доларів.

Важливо підкреслити, що телефони марки Mi повністю впоралися зі своїм завданням. Вони змогли випередити такі компанії, як Apple. Варто припустити, що Xiaomi вирішив відмовитися від Mi, тому що в ньому більше немає потреби. Китайський гігант вирішив йти далі і підкорювати нові вершини, щоб радувати своїх користувачів.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що в Росії зазнав аварії вертоліт.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, що на Донбасі вибухнула шахта.