Другий президент України Леонід Кучма в інтерв'ю не відповів, чи вважає він російського лідера Володимира Путіна вбивцею.

Більше того, він дав пораду журналістці "Української правди" не питати про це у чинного президента країни Володимира Зеленського.

Він запропонував не провокувати тих людей, які будуть говорити з Путіним. Кучма висловив упевненість, що переговори по Донбасу рано чи пізно відбудуться.

"Тільки не ставте це питання чинному президенту. Або ще комусь із його оточення. Не провокуйте тих, кому доведеться ще вести перемовини з Путіним. А вести їх таки доведеться. І ціна ефектної образи буде реальною, причому заплатить її не той, хто схотів би так голосно пропіаритися, а хтось із наших хлопців, який потрапить під обстріл на лінії фронту того ж дня. Бо на "передку" вже давно склали народну прикмету: у Москві образилися – на Донбасі стріляють", - сказав він.

Кучма вважає, що називати так чи інакше якусь людину можна тільки в обличчя. В іншому випадку люди, які кидаються гучними словами, знецінюють їх.

Політик нагадав, що одного разу американський лідер Джо Байден назвав Володимира Путіна вбивцею і незабаром запросив на зустріч, на якій дружелюбно тиснув руку і посміхався йому. Що стосується України, Кучма впевнений, що такої можливості не буде.

Як відомо, за добу, 24 серпня, на Донбасі тричі був порушений режим припинення вогню. Один боєць загинув, ще двоє поранених.

Нагадаємо, що в День Незалежності України на урочистий захід був запрошений не тільки Леонід Кучма, але Віктор Ющенко і Петро Порошенко.

Під час виступу Володимир Зеленський згадав імена колишніх президентів країни і спеціально обійшов стороною президента-втікача Віктора Януковича. Петра Порошенка він також не назвав.

Раніше Hyser писав про те, що Зеленський на офіційній зустрічі пожартував над Росією.

Також Hyser повідомляв, що лІдер партії" Батьківщина " Юлія Тимошенко прокоментувала нещодавні зміни зовнішності.

Нагадаємо, що Зеленський з дружиною потрапили в конфуз через взуття.