Подорожуючи в поїздах, чого тільки не побачиш у вагонах і днями в мережі Інтернет показали ще один випадок нестандартної поведінки одного з пасажирів "Укрзалізниці".

Вся справа в тому, що чоловік вирішив відпочити душею і тілом і влаштував в плацкартному вагоні справжній кабак. Стан до якого він себе довів адекватним назвати складно.

Очевидці вирішили записати відео з його участю, щоб показати, що іноді відбувається в поїздах української компанії. Де був провідник в цей час сказати важко.

На відеоролику видно, як невідомий спочатку досить сильно усугубляє спиртним, а потім практично догори ногами відправляється спати. Причому йому досить комфортно, незважаючи на неприродну позу.

Запис з'явився в Телеграм-каналі "Регионаліті".

Нагадаємо, що не так давно користувачі соціальних мереж розлютилися через новий потяг №287 сполученням Київ-Одеса. Фото і відео, які були зроблені з Центрального залізничного вокзалу столиці, опублікував у своєму Facebook відомий блогер Олег Васильєв.

За його словами, поїзд складається з "іноземних" вагонів габариту РІЦ, які насправді повинні їздити на міжнародних сполученнях. Так як вагони не особливо пристосовані до стандарту перону, між ними утворилося досить велику відстань, через яке пасажирам необхідно з дітьми і валізами в руках перестрибувати.

Раніше Hyser писав про те, що "Укрзалізниця" має намір відновити залізничне сполучення з територіями, які межують з анексованим Кримом.

Також Hyser повідомляв, що в "Укразалізниці" скасували найбільш "ходові" рейси по Україні.

Нагадаємо, що в "Укрзалізниці" розповіли, чи можна перевозити тварин у пасажирських поїздах.