У мережі з'явилися знімки, на яких відображені наслідки гучного ДТП

Нерідко в дорожньо-транспортних пригодах кількості елементів пасивної безпеки в автомобілі виявляється недостатньо багато, в результаті чого в аварії може постраждати вся сім'я. Так сталося, наприклад, по Києвом, де сім'я з чотирьох осіб потрапила в ДТП, в результаті чого всі зараз госпіталізовані і знаходяться у важкому стані. Про це повідомляє Telegram-канал "Х. Київ".

Повідомляється, що сім'я їхала на автомобілі марки Audi, за кермом перебував 37-річний чоловік, на пасажирських місцях сиділи його дружина і двоє малолітніх дітей. За попередньою версією правоохоронців, які прибули на місце події для з'ясування обставин аварії, легковий автомобіль скоїв бокове зіткнення з вантажівкою.

Також відомо, що малолітні діти і їх мати в даний момент знаходяться в дитячій лікарні. У хлопчика медики виявили перелом черепа і перелом склепіння черепа, а у його сестри — вивих плеча. Що стосується батька сімейства, то він зараз знаходиться в реанімації у важкому стані.

Користувачі мережі звернули увагу на те, що судячи з фотографії, водій легковика серйозно перевищив швидкісну межу, що було посилено мокрим дорожнім покриттям через дощі, які поливали столицю останнім часом. Є, однак, і користувачі Мережі, які вважають, що винним в аварії може бути і водій вантажівки.

Варто відзначити, що як би не розвивалися події, легковий автомобіль отримав просто колосальні пошкодження, і навряд чи вже підлягає відновленню. Мабуть, кузов автомобіля деформувався настільки, що його частини довелося вирізати, щоб дістати постраждалих.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали фотографії потужної залізничної катастрофи в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на трасі Київ-Харків сталася аварія, в якій постраждала дитина.

Також "Hyser" писав, що у Львівській області масштабна аварія забрала життя трьох людей.