У ніч на 27 серпня в Києві посеред дороги спалахнула маршрутка.

У Києві стався черговий інцидент з маршруткою. Цього разу стало відомо про те, що транспорт загорівся під час руху. Це сталося на Троєщині. Полум'я повністю охопило весь автомобіль.

Про це повідомляти dtp.kiev.ua

Очевидці повідомляють про пожежу в мікроавтобусі по вул. Радунська, 16. Судячи зі знімка, на місце викликали пожежників, але до того моменту палала вже вся передня частина.

Точних даних про те, чи є постраждалі в результаті цієї пожежі поки немає. Швидше за все транспортний засіб був без пасажирів тільки в з водієм. Про його стан також нічого невідомо. Цілком ймовірно він встиг покинути транспортний засіб до того моменту, поки полум'я не охопило кабіну.

На місці працювали пожежники, які за певний період часу локалізували загоряння і повністю його загасили.

Причина загоряння поки не встановлена.

у Києві посеред дороги спалахнула маршрутка, полум'я охопило весь транспортний засіб, фото: скріншот

Нагадаємо, нещодавно в Києві біля лісового кладовища згоріла маршрутка. Пасажири встигли вибігти перш, ніж полум'я розгорілося.

Ніхто не звертався за медичною допомогою. Причини загоряння маршрутки поки встановлюються. Цілком ймовірно до пожежі привела несправність автомобіля або його знос. Тому що багато маршруток, які курсують по місту Києву, давно пора списати. Так як вони мають серйозні технічні проблеми. Але цього ніхто не робить. Така ж проблема спостерігається і в інших містах.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні сталася потужна залізнична катастрофа, вагони розкидало по всій окрузі.

Також писали, що на трасі Київ-Чоп сталася трагічна аварія, в якій постраждала дитина.

Нагадаємо, що стали відомі подробиці потужного ДТП, в якому постраждали хлопці 18-22 років.