Володимир Зеленський заявив, що готується звільнити кількох міністрів. Кого ж торкнутися "чистки" в Кабінеті Міністрів?

У Кабінеті міністрів зараз панує напружена обстановка. Справа в тому, що в інтерв'ю телеканалу «Інтер» президент України Володимир Зеленський заявив, що готується до «чистки» Кабміну. Однак на запитання журналіста "чи є вже так званий список "навиліт" з уряду?", глава держави дав ухильну відповідь, вважаючи за краще не називати конкретних імен.

«Я вважаю, що проблема тих чи інших наших міністрів в тому, що вони починають багато говорити, коли нічого показати. Так, є деякі менеджери в нашій державі сьогодні, яким потрібно дуже довго готуватися. У нас немає на цей час», - зазначив Зеленський.

Про це повідомляє телеграм-канал "Klymenko Time". "Загалом, панове міністри, ви зрозуміли? Виходить, що фраза "мовчи, зійдеш за розумного" переходить в статус рекомендації для збереження вашої кар'єри", - зазначає Адмін пабліка.

Хто не заслужив довіри президента, і чия робота на посаді міністра не задовольнила главу держави? Про це, швидше за все, ми дізнаємося вже зовсім скоро.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський порушив свою обіцянку не йти на другий президентський термін. Тепер екс-комік не виключає таку можливість, хоча перед першим терміном обіцяв не робити цього ні в якому разі. Не дивно, що глава держави намагається "прибрати" тих керівників міністерств, чия робота його не задовольняє. Зеленський постарається завоювати якомога більше симпатій у виборців перед наступними президентськими виборами.

Hyser також писав, що Володимир Зеленський зізнався, чому плакав на параді в День Незалежності. Що так зворушило президента країни?