Жителям України знову розповіли про моторошну дорожньо-транспортну пригоду, де не обійшлося без жертв. Стало відомо, що на території Прикарпаття врізалося два автомобілі, що понесло за собою неприємні наслідки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "РБК-Україна"

Поліція Івано-Франківської області розповіла, що на Прикарпатті сталася жахлива і важка ДТП. Відомо, що один з водіїв виїхав на зустрічну смугу, де і сталося жахливе зіткнення. На превеликий жаль, один з водіїв пішов з життя.

Є інформація, що зіткнення сталося 29 серпня близько 6 години вечора. Після того, як о 17:55 надійшов дзвінок до органів поліції, стало відомо про страшну ДТП між Городенкою та якубівкою. За словами поліції, водій автомобіля марки "Рено Кенго" вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з машиною "ГАЗ 2410".

Співробітники правоохоронних органів кажуть, що жінка, яка сиділа за кермом автомобіля "ГАЗ", на превеликий жаль, не змогла пережити важких травм і загинула на місці події.

Аварія
Аварія

Що стосується винуватця, який виїхав на зустрічну смугу, то його доставили в лікарню разом з легкими тілесними ушкодженнями. Відомо, що з ним в автомобілі знаходився ще один чоловік і двоє неповнолітніх пасажирів. На даний момент дані цих людей встановлюються, і їм надається медична допомога.

Водія перевіряють на стан алкоголю в його організмі.

Потрібно підкреслити, що на місці події триває робота слідчих і патрульної поліції. Крім цього, на місце страшної аварії були відправлені рятувальники, які не залишають місце події. Зовсім скоро співробітники поліції вже точно встановлять порушення на рівні Кримінального кодексу України.

Що стосується поліції Івано-Франківської області, то вона настійно рекомендує дотримуватися правил дорожнього руху.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про те, як вагони зійшли з рейок на залізниці.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", мотоцикліст налетів на людей, які стояли на зупинці.