Українські синоптики повідомили українцям про зміни в погоди. Стало відомо, якою буде погода на території України в середині осені.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «РБК-Україна»

Осінь у 2021 році може принести чимало сюрпризів для українців. Більшість синоптиків вважають, що середина осені буде по-справжньому суворою і нещадною.

Державна служба з надзвичайних ситуацій звернулася до жителів України зі словами про те, що 22 і 23 вересня в деяких регіонах України будуть значні похолодання, місцями навіть заморозки.

Надійшла інформація від професійних синоптиків, які попередили про те, що вночі 22 вересня на території Західної України будуть заморозки.

Також потрібно сказати про те, що 23 вересня практично по всій Україні, крім сходу, Закарпаття та півдня країни очікуються заморозки і низька температура, яка опуститься до 0 +3 градусів.

Крім цього, Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про жовтий рівень небезпеки.

Важливо підкреслити, що критичні зміни в погоді очікуються і в Київській області. 23 вересня Київська область потрапляє під сильні заморозки, градусники можуть показувати від 0 до 3 градусів зі знаком «плюс».

Багато синоптиків думають, що ця осінь буде по-справжньому грізною і холодною. У жовтні буде дуже низька температура з великою кількістю опадів. Деякі синоптики не виключають, що в наступному місяці осені можуть бути дощі зі снігом.

Ще недавно українці насолоджували прекрасним літом, яке було дуже спекотним і іноді навіть болісним. Але такі різкі зміни погоди, як у вересні можуть виявитися для деяких справжніми тортурами, так як є метеозалежні люди.

Українцям необхідно приготуватися до опалювальних сезонів, і діставати з шаф теплі куртки і ковдри.

Нагадаємо, що українців попередили про різке падіння температури.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українців попередили про заморозки і дощову погоду.

Також портал "Hyser" писав, що українців попередили про велику кількість опадів.