Ні для кого не секрет, що на ремонт доріг у будь-якій державі світу виділяються величезні гроші. Так, утримання та оновлення таких об'єктів потребує мільярдів доларів щорічно. Ось тільки часто деяка частина з них" осідає " в кишенях чиновників, що в майбутньому призводить навіть до катастроф.

У вівторок, 28 вересня, на трасі Р-242 Перм-Єкатеринбург сталася смертельна НП. Справа в тому, що недалеко від селища Кукуштана пішохідний перехід обрушився на автомобілі, що проїжджали під ним. При цьому є людські жертви, пишуть росЗМІ.

Як повідомило регіональне управління МНС РФ по Пермському краю, трагедія сталася о 4: 30 за місцевим часом на 50-му кілометрі автодороги. Оператору було сказано, що сталося обвалення пішохідного переходу на самоскид МАН і автомобіль Газель. На місце НП виїхали 26 осіб і 9 одиниць техніки.

Попередньо на місці трагедії було встановлено, що водій вантажівки не опустив кузов і зачепив конструкцію надземного пішохідного переходу. У підсумку Важка конструкція впала не тільки на вантажівку, але і на Газель, що рухалася в зустрічному напрямку.

"Водій вантажівки MAN не опустив кузов і зачепив конструкцію надземного пішохідного переходу. Внаслідок чого сталося її падіння на MAN і рухалася в зустрічному напрямку "Газель". Обидва водії від отриманих травм померли на місці", - сказано в офіційному повідомленні.

В даний час ця ділянка федеральної траси перекрита в обох напрямках, а слідчі проводять огляд місця події і опитують очевидців події.

Пізніше стало відомо, що мостовий перехід понад 60 тонн на момент трагедії ще не був введений в експлуатацію, а отже він не був закріплений. При цьому представники підрядника уточнили, що зрушити його з місця можливо лише у випадку, якщо чотиривісний вантажівка буде гнати на дуже великій швидкості".

Зараз мостовий перехід в районі Кукуштана намагаються поставити на колишнє місце робочі генпідрядника реконструкції ділянки дороги Перм-Єкатеринбург — ТОВ "будівельно-виробнича компанія "Зелене місто" спільно з пермським "Мостозагоном №123".

Раніше Hyser писав, що росіяни знайшли "український слід" у загадковій трагедії з актором Андрієм Паніним.

Нагадавши, 5 учасників групи альпіністів загинули при сходженні на Еверест.