Синоптики попередили українців про те, що незабаром температура істотно впаде

На найближчі дві доби українські синоптики прогнозують, що в країні і далі буде суха і прохолодна погода. У більшій частині регіонів країни, крім західних, ночами на грунті і місцями в повітрі очікуються заморозки. Про це повідомляє iнформаційний портал "Інтерфакс-Україна"з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Так, повідомляється, що Четвер, тридцяте вересня, для України пройде практично без опадів. Хіба що в крайніх західних регіонах вдень пройде невеликий дощик. Вітер в четвер буде дути зі сходу і з північного сходу зі швидкістю від 3 до 8 метрів в секунду.

Нічна температура по країні коливатиметься від 1 до 8 градусів вище нуля. По всій Україні, крім західних і приморських областей на поверхні грунту і місцями в повітрі відбудуться заморозки від 0 до 5 градусів вище нуля. Денна температура підніметься до 11-16 градусів тепла, а в Закарпатті термометри навіть покажуть до 19 градусів.

У столиці в четвер, тридцятого числа, опадів не очікується. Вітер буде дути зі східного напрямку зі швидкістю від 3 до 8 метрів в секунду. Нічна температура коливатиметься від 3 до 5 градусів вище нуля, вдень же повітря прогріється до 12-14 градусів тепла.

У п'ятницю в Україні також практично не буде опадів, хіба що в крайніх західних містах країни. Вітер як і раніше буде дути зі Сходу зі швидкістю 3-8 метрів в секунду.

Вночі термометри покажуть від 1 до 8 градусів. Крім того, як і в четвер, у всіх областях країни крім приморських і західних відбудуться заморозки на поверхні грунту і місцями в повітрі, хоча на цей раз вони будуть перебувати вже на рівні 0-3 градуси. Вдень температура по країні підніметься до 10-15 градусів вище нуля, на Закарпатті буде навіть 18 градусів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українських пенсіонерів обрадували серйозними надбавками.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли деталі пенсійної реформи.

Також "Hyser" писав, що субсидіантів попередили про важливі нюанси щодо виплат.