У Києві затримали бойовика, який займався ліквідацією поранених українських військових.

Контррозвідка СБУ затримала в Києві чоловіка, який, за даними слідства, був бойовиком терористичної організації ДНР і в 2014 році займався "ліквідацією" поранених в бою українських військових. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Як відомо, правоохоронні органи змогли виявити чоловіка в одному з хостелів Києва. Туди він прибув з тимчасово окупованої території Криму. Як повідомило слідство, що затриманий чоловік приєднався до бойовиків ДНР ще в 2014 році. Він брав активну участь у бойових діях і чинив опір українській армії.

На опублікованому СБУ відео затриманий розповів, що був навідником у бойовиків і "добивав поранених (українських військовослужбовців, – ред.)".

Варто сказати, що СБУ постійно проводить розшукові дії щодо осіб, які беруть участь у бойових діях на Донбасі у складі організацій бойовиків. Не так давно в Донецькій області був затриманий чоловік, який допомагав бойовикам і обстрілював позиції українських військових.

20 вересня СБУ заявила, що затримала бойовика терористичної організації ЛНР, який в 2014 році штурмував і захоплював будівлю управління СБУ в Луганській області.

І це тільки частина тих злочинців, які були затримані Службою безпеки України. Так як вони порушили закон, виступивши простивши української армії на тимчасово окупованих територіях. Також тривають пошуки інших осіб, які порушили закон. Це важливо відловлювати таких людей, які підтримують бойовиків і беруть участь у бойових діях на їхньому боці.

Раніше Hyser писав про те, що бойовики активно готують проведення провокацій і стягують військову техніку до кордону.

Також писали, що у Києві проходять масові протести.

Нагадаємо, що в Україні проходить осінній призов до армії.