У Чернігівській області в селі Городище народила 13-річна Наталя.

Пологи були дуже стрімкі, медики ледь довезли дівчинку до лікарні.

Про це "Суспильному" розповів батько дитини-17-річний Сергій Коцюба. Хлопчик також розповів про те, що вони вирішили назвати дівчинку Поліною. Вага малятка склав 2800 кг.

"Народила дівчинку. Назвали Поліна. Вага 2800. Я позавчора їздив, але мене в палату не пустили через карантин. Я тільки сумку передав їм передачу і все", - розповів Сергій Коцюба.

Нагадаємо про те, що про цю історію стало відомо ще в квітні 2021 року. Тоді в поліцію звернулися медики, тому що до них на прийом потрапила 12-річна дівчина. Вона виявилася вагітною. У такому випадку лікарі були змушені звернутися в поліцію, тому що вагітна була неповнолітня.

В результаті цього було відкрито кримінальне провадження за статтею"зґвалтування неповнолітньої". Але через деякий час справу закрили, тому що як з'ясувалося, відносини між Наталією і Сергієм були за обопільною згодою. Ніхто не застосовував силу.

Крім того мама дівчини на той момент вже була в курсі, що її малолітня дочка живе статевим життям.

Варто сказати, що це не перший випадок в Україні, коли дівчатка в такому юному віці народжують дітей. Але як стверджують багато лікарів, що це може чревате великими проблемами для здоров'я. Але так як медицина зараз не стоїть на місці, то в більшості випадків життю і здоров'ю дітей і породіль нічого не загрожує.

У будь-якому випадку лікарі завжди в таких випадках на чеку. Тому що ситуація в будь-який момент може різко змінитися. Адже це здоров'я людини і маленької дитини, що дуже важливо.

Раніше Hyser писав про те, що у МОЗ попередили про те, як часто будуть вакцинувати українців.

Також писали, що лікарі розповіли про те, як виявити пухлину.

Нагадаємо, що Комаровський розкритикував популярний тренд.