На одній з київських трас через необережність водіїв трапилася серйозна аварія

Найчастіше дорожньо-транспортні пригоди відбуваються через неуважність або нестачі навички у водія, проте часом причиною аварій стає навмисне порушення правил дорожнього руху. Так сталося на набережній трасі в Києві, де сталося масштабне ДТП. Про це повідомляє iнформаційний портал "РБК-Україна".

Повідомляється, що, за словами очевидців, водії двох автомобілів, Audi і BMW, грали в "шашки". У певний момент Audi, набравши дуже велику швидкість, наздогнав BMW і влетів йому в зад. Удар був настільки сильний що, в результаті, обидва транспортні засоби опинилися у відбійник. Незважаючи на серйозні пошкодження машин, люди в них якимось дивом не травмувалися. Водії вирішили оформляти ДТП за протоколом.

Аварія на київській трасі. Фото: РБК-Україна

Трохи пізніше, через дві години, на цій же ділянці дороги сталася вже друга аварії. Тепер стакнулися вже дві машини марки Mercedes, автобус і фура. Повідомляється, що один "Мерседес", перебудовуючись в ліву смугу, підрізав інший "Мерседес", в результаті чого його водій не зміг загальмувати і протаранив задню частину підрізав машині. Вона, в свою чергу, вилетіла в автобус, який рухався по середній смузі.

Аварія на київській трасі. Фото: РБК-Україна

Аварія на київській трасі. Фото: РБК-Україна

В результаті інциденту постраждало чотири людини, їх госпіталізували за допомогою громадського транспорту. На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, які з'ясовували обставини аварії, через що приблизно годину рух у напрямку столичного Подолу було перекрито.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Харківській області мікроавтобус протаранив вантажівку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столиці сталася жорстка ДТП: автомобіль натрапив на відбійник.

Також "Hyser" писав, що в аварії загинув знаменитий військовий медик.