У Росії ведмідь загриз 16-річного хлопчика і ще одну людину поранив

У Росії на групу туристів напав ведмідь. Дика тварина загризла школяра і ще одну людину поранила. Про це інформує ngs24.ru.

Інцидент стався вдень 21 червня в парку "Ергаки" біля озера Ведмеже, проте повідомлення про подію рятувальники отримали тільки вночі.

За попередньою інформацією одна людина відстала від туристичної групи з 13 осіб. Двоє кинулися на його пошуки і виявили ведмедя, який вже загриз 16-річного хлопчика і сидів біля його тіла.

Відзначається, що ведмідь накинувся і на тих двох туристів, проте їм вдалося врятуватися. Згідно з інформацією один з них впав і прикинувся мертвим, а другий атакував тварину за допомогою ножа. Ведмедя вдалося поранити й мабуть, це його злякало, проте тварина встигла травмувати туриста.

Після отримання повідомлення про подію рятувальники відшукали групу туристів і вивели їх з маршруту, в тому числі і отримав травму після нападу ведмедя.

За даними ЗМІ в самому парку "Ергаки" інцидент ніяк не прокоментували. Однак за попередньою інформацією, тварина, яка напала на туристів була вбита.

Варто нагадати, що напередодні вкрай неприємний інцидент стався в одеському дельфінарії. Під час контактної програми Дельфін вкусив хлопчика за руку. Отримана травма була досить серйозною, тому медикам довелося накласти малюкові шви на місці укусу. Відзначається, що в дельфінарії не вибачилися на інцидент і заявили, що відповідальність несуть самі батьки, які недогледіли дитину. На думку експертів Дельфін вкусив дитину не має наміру, а просто подумав, що йому простягають рибу.