Популярна українська виконавиця Надія Мейхер опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, зроблені на репетиції в танцювальній студії.

Не секрет, що крім естрадної та акторської діяльності, зірка професійно займається хореографією та оперним вокалом. Так, вона пояснила, що напередодні важливого виступу, репетирує, не шкодуючи сил: ""Carmen" George Bizet. Репетирувати... Щодня. Щоб не залишити жодного глядача байдужим...». Йдеться про оперну постановку, в якій екс-солістка групи «ВІА Гра» виконує сольну партію.

У коментарях до посту фоловери оцінили творчі старання Надії Мейхер і відзначили, що вона знаходиться в чудовій фізичній формі: "Надія, ви приголомшлива жінка!", "🔥🔥🔥! На скільки ви просунута особистістю ви опинилися!!це класно, здорово!! Не дарма я завжди вас виділяла !❤ ️ ", "Не перестаю дивуватися вашим різнобічним талантам!👏👏👏".

Не обійшлося і компліментів з приводу її вокальних здібностей:"Фантастика, який прогрес в голосі, браво".

Варто відзначити, що любов до творчості у Надії проявилася з ранніх років. Наприклад, в її мікроблозі є архівне фото, на якому вона у віці 15-16 років, будучи студенткою педагогічного училища, виконала на сцені танець під пісню Patricia Kaas "Mon mec a moi".

Крім того, в шоу-бізнесовому закуліссі Надію Мейхер назвають учасницею "золотого" складу групи "ВІА Гра".

Раніше "Hyser" писав про те, що менеджер Олі Полякової злила в мережу постільну фото співачки і викликала фурор в соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що у мережі розповіли на що Андрій Данилко позичив Ірині Білик круглу суму грошей.

Нагадуємо, що Надія Мейхер розбурхала соцмережі знімком з юності і показала, як виглядала в студентстві.