Експерти розповіли, з якими продуктами краще не поєднувати каву.

Багато людей навіть не здогадуються про те, що звичний напій такий як кава, може абсолютно не поєднуватися з іншими продуктами. Якщо ігнорувати це, то можна завдати великої шкоди для організму.

Експерт-дієтолог Павло Ісанбаєв розповів, що кава містить багато природних антиоксидантів, які захищають клітини організму від пошкоджень. Тому хоча б одну-дві чашечки кави в день варто пити всім (при відсутності протипоказань, природно).

Але важливо розуміти, з якими продуктами можна пити каву, а з якими ні. В першу чергу варто виключити солодощі як доповнення до кави. Тому що в них міститься дуже багато цукру, який неймовірно шкідливий для організму людини.

Експерт пояснив, що кава тимчасово підвищує рівень глюкози в крові, — так організм отримує енергію і ми відчуваємо бадьорість після чашки напою.

Але з часом цей ефект проходить. Але якщо пити каву з солодощами, то рівень глюкози в крові буде різко підніматися і через короткий час також різко падати. В результаті цього може виникнути гіпоглікемія, тобто висока концентрація глюкози в крові.

В такому випадку людина може різко себе погано відчути. У нього закрутиться голова, впаде рівень активності і його потягне в сон. Але ж людина в цей момент, наприклад, може бути за кермом і це буде небезпечно не тільки для нього, але і оточуючих людей.

Також людини може різко кинути в холодний піт. Тому пити каву потрібно виключно без солодкого. Тільки в такому випадку можна домогтися Підбадьорливого ефекту без шкоди для свого організму. Якщо після кави стає погано, то від нього і зовсім потрібно відмовитися.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, як можна вивести залишки алкоголю з організму людини.

Також писали, що медики розповіли, як можна швидко заснути.

Нагадаємо, що експерти розповіли, як можна швидко очистити печінку від токсинів.