Максим Галкін показав, як відзначав 45-річчя

Відомий російський шоумен і комік Максим Галкін 18 червня відзначив ювілей - 45 років. Артист відсвяткував свої іменини з розмахом, його навіть носили на руках. Кадрами зі свята шоумен поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

На першому знімку Максим Галкін позує в компанії своєї молодшої дружини Алли Пугачової і кількох гостей. Однак з часом святкування набрало обертів, і гості в буквальному сенсі слова носили іменинника на руках. Привітати коміка прийшло багато зірок, зокрема Юрій Стоянов, Геннадій Хазанов і співачка Жасмин.

Також для Галкіна заспівав Микола Басков, що можна побачити на одному з опублікованих знімків. Святкування пройшло в позитивному ключі - гості веселилися як могли.

"Ох як було весело! У цих чудових фото лише частина атмосфери цього незабутнього вечора. Не можу не поділитися", - підписав публікацію Галкін.

Шанувальники активно стежать за життям артиста і його дружини Алли Пугачової тому під знімками в лічені секунди з'явилося безліч коментарів. Деякі поцікавилися чи не боїться зірка влаштовувати гучні гулянки в той час, як в країні лютує коронавірус.

"З Днем Народження, Максим! Довгі літа Вам і Аллочці Борисівні!", "Максим, я завжди із задоволенням дивлюся ваші сімейні свята😍 🍾 👌 все якось по доброму))", "а як же коронавірус? Або він тільки на простих людей нападає???", "Позитив❤️❤️❤ ️ клас", - написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Максим Галкін показав, чим займається Алла Пугачова в селі.

Також наш портал інформував, що Максим Галкін показав, як їх з Аллою Пугачовою син читає реп.

Нагадаємо, що син Софії Ротару розповів, за яких дивних умов з'явилася на світ його дочка.