5-річний син Влада Ями Леон здивував користувачів мережі незвичайною зачіскою

Дружина успішного українського хореографа Влада Ями, Ліліана Яма показала, як експериментує із зовнішністю їх 5-річний син Леон. Відповідні кадри жінка опублікувала в сторіз на своїй сторінці в instagram.
Якщо Влад Яма вже довгі роки не змінює свій імідж, то його син і дружина не проти поекспериментувати. Так, Ліліана Яма поділилася кадрами з салону, де майстри робили нову зачіску її синові. Дружина зірки шоу "Танці з зірками" вирішила поцікавитися у шанувальників чи піде Леону зачіска, як у його тата. Велика частина публіки відповіла негативно.

Сторіс. Фото: скріншот instagram
Сторіс. Фото: скріншот instagram

Через деякий час Ліліана Яма все ж показала шанувальникам, яку зачіску вибрали для її сина. Вона зазначила, що з новою зачіскою Леон виглядає дорослішим.
Варто відзначити, що довгий час Влад і Ліліана не показували на публіку обличчя свого сина, проте коли вони зважилися на це, то шанувальники прийшли в захват. Знаменитий хореограф має дуже міцну і дружну сім'ю. Свою дружину Влад Яма зустрів ще в далекому 2007 році, а через 7 років зробив їй пропозицію руки і серця. Весільна церемонія проходила таємно і на неї були запрошені тільки найближчі люди. Їх первісток Леон з'явився на світ вже через півтора року після весілля.

Напередодні в День батька Ліліана Яма поділилася з шанувальниками зворушливим знімком свого чоловіка з сина. На знімку Влад Яма перевернув Леона вниз головою і тримає його в такому положенні. Цікаво, що і у тата, і у сина схожі сорочки. Ймовірно малюк намагається у всьому рівнятися на батька.

Раніше портал Hyser повідомляв, що хореограф Влад Яма розповів про особистий досвід суддівства конкурсу краси.

Також наш портал інформував, що Молода дружина Віктора Павлика розповіла, як важко бути матір'ю.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк зізналася, де знаходить найбільший заробіток і це не Телебачення.