Дочка зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк поділилася у своєму мікроблозі новим постом. Анна зізналася, що останнім часом її не покидає відчуття, що в житті потрібно щось міняти.

Як відомо, її знаменита мама вже кілька років бореться з онкологічним захворюванням головного мозку, але ніяких додаткових подробиць, ні про її діагноз, ні про результати лікування – немає.

Старша дочка артистки активно веде сторінку в Instagram, але при цьому вкрай рідко зачіпає тему того, що відбувається в її родині. Набагато охочіше вона ділиться своїми спостереженнями про навколишній світ або розповідає про цікаві і обурливих ситуаціях, з яким доводиться стикатися.

А в одній з нових публікацій Анна Заворотнюк заговорила про те, що не відмовилася б побувати в селі і насолодитися стародавнім колоритом: "Хочу в село, ганяти курей і кататися верхи на конях, бігати по полю босоніж і збирати стиглу полуницю з грядки...".

Для максимальної ефектності свого послання дочка Анастасії Завортнюк розмістила атмосферні фото:

У коментарях до посту гості аккаунта Заворотнюк-молодшої обсипали її компліментами, а деякі з них почали прдлагать їй варіанти сільського вояжу: "Ідеальні фото😍 😍 😍", "Так!Підтримую твоє бажання, особливо хочеться покататися на коні🐎 👍 👍 👍 😉", "Ганнуся, приїжджайте на Кавказ! Гори можуть творити чудеса! Перезавантаження і відпочинок вам забезпечені!!!", "Є одне таке місце Ганнуся) і далеко-далеко від Москви, там точно забувається все погане і відбувається перезавантаження чи що😊".

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк розповіла про те, що проходить лікування.

Також наш портал розповів про те, що син Анастасії Заворотнюк насторожив шанувальників похмурою публікацією в соцмережі.

Нагадуємо, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вийшла на зв'язок і дала журналістам згоду на інтерв'ю.