Серіал "Бригада", що оповідає про життя і кримінальну долю чотирьох кращих друзів, вийшов на екрани в далеких 2000-х роках. Актори, які зіграли головні ролі, отримали неймовірну популярність, і довгий час вони асоціювалися у глядачів виключно з героями цієї бандитської кіноісторії.

Російському актора Сергію Безрукову дісталася роль "бригадира" Саші Бєлова, який згодом втратив друзів, але зумів зберегти життя дружини і сина. Його спадкоємця Івана Бєлова тоді зіграв 5-річний Ігор Виноградов. Варто відзначити, роль в "бригаді" не була першою в кінокар'єрі Ігоря Виноградова. Його дебют відбувся в 2001 році в іншому серіалі – «Громадянин начальник».

Подорослішавши молодий чоловік продовжив працювати в кіноіндустрії, але вже не в якості актора. Він освоїв професію реквізитора і співпрацює з творчими групами багатьох популярних телепроектів.

Під час роботи над одним з кінофільмів, йому пощастило зустрітися зі своїм екранним «батьком» Сергієм Безруковим, який з гордістю зазначив: «Випадково зустрілися на зйомках!))) Ігор ВИНОГРАДОВ, дійсно грав мого сина в "Бригаді", зараз він працює реквізитором в кіно!».

Сергій Безруков з екранним сином Ігорем виноградовим. Фото: Instagram

До слова, в реальному житті Сергій Безруков виховує двох дітей (сина Степана і дочку Марію) від офіційної дружини - режисера Анни Матісон. Крім того, у артиста є двоє дітей (дочка Олександра і син Іван), яких йому народила актриса Христина Смирнова, але довгий час зірковий батько приховував факт їх існування.

Раніше "Hyser" писав про те, що актор Володимир Вдовиченков здивував шанувальників рідкісними кадрами зі знімального майданчика.

Також наш портал розповів про те, що зірка серіалу" Бригада " Дмитро Дюжев налякав фанатів зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що Ірина Безрукова розповіла про докучання з боку відомого режисера.