Серіал "Бригада", що вийшов на телеекрани більше 20 років тому, донині викликає інтерес у глядачів і любителів кіно. А ті, хто зіграв головні ролі в «бандитській» кіноісторії вже давно поповнили ряди знаменитих і високооплачуваних акторів.

Неймовірною популярністю користуються не тільки Сергій Безруков (Саша Бєлов) або Дмитро Дюжев (Космос), а й виконавці ролей другого плану. Наприклад, Фархад Махмудов, який в «Бригаді» постав в образі давнього армійського друга Саші Бєлова – фари.

Зараз йому 49 років і він активно знімається в різних кінопроектах. На думку шанувальників, Фархад практично не змінився з часів зйомок в одному з головних кримінальних серіалів 2000-х років.

Примітно, що у Фархада є син-Іскандер, який вже робить перші кроки в акторстві:

Фархад Махмудов з сином Іскандером. Фото: Instagram

Що стосується особистого життя актора, то він був одружений двічі. Перший шлюб був фіктивним і знадобився йому для того, щоб отримати московську прописку.

Другою дружиною артиста стала дівчина на ім'я Діна, яка і народила йому спадкоємця. Через три роки після появи на світ сина, пара розлучилася. Довгий час батьки не могли налагодити відносини і Фархад дуже важко переносив неможливість спілкуватися з дитиною. Зрештою, Іскандер залишився жити з батьком, але і з матір'ю підтримує хороші відносини.

Раніше "Hyser" писав про те, що Володимир Вдовиченков показав шанувальникам унікальні фото зі знімального майданчика.

Також наш портал розповів про те, що зірка серіалу" Бригада " нарвався на хейтерську критику шанувальників через різкі висловлювання.

Нагадуємо, що син Михайла Круга зважився зробити першу наколку з символічним змістом.