Популярна співачка Світлана Лобода днями в черговий раз опинилася в центрі уваги публіки через скандальні подробиці її особистого життя.

Нещодавно в мережу просочилася інформація про те, що артистка перебуває в романтичних стосунках з вірменським олігархом Артуром Гранцем – власником дьюті-фрі в Україні, у Вірменії та Грузії.

Виконавиця витримала невелику паузу і не коментувала ці чутки, а потім на своїй сторінці в Instagram виклала провокаційне відео.

Позуючи в міні-сукні, ледь прикриває пікантні частини тіла, вона з іронією висловилася про те, що опинилася на перших шпальтах ЗМІ. А потім, щоб додати ефектності своєї імпровізованої прес-конференції, вона взяла в руки шприц, наповнений чимось червоним.

З посмішкою на обличчі зірка почала озвучувати можливі заголовки матеріалів, які з'являться в мас-медіа, після її витівки.

До слова, кілька тижнів тому стало відомо про те, що Світлана Лобода припинила співпрацю зі своїм продюсером Нателлою Крапівіною.

Перед цим, тепер уже екс-продюсер артистки, невтішно висловилася на адресу деяких музичних виконавців, які виступили на премії "Муз-ТВ". Вона прокоментувала діяльність Філіпа Кіркорова і його друга-блогера Давида Манукяна (колишнього хлопця Ольги Бузової).

Шоу-бізнесова діячка зазначила, що таких які як він цілком можуть бути "пущені на шашлик". На Крапівіну обрушився швал критики, але вона записала відеозвернення, в якому пояснила причини свого вчинку. Потім вона заявила, що припиняє роботу в шоу-бізнесі і більше не бажає мати нічого спільного з зоряною індустрією.

Раніше "Hyser" писав про те, що Світлана Лобода припинила співпрацю з Нателлою Крапівіною.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак була помічена на пляжі в компанії привабливого незнайомця.

Нагадуємо, що у мережі показали особняк, в якому живе Світлана Лобода.