2020-21 роки запам'ятаються людям усього світу надовго. Ще б пак, вірусна пневмонія, яку викликав раніше невідомий коронавірус COVID-19, щодня відбирає життя у тисячі людей. І знаменитості - не виняток.

Ось уже кілька днів шанувальники відомої співачки МакЅим стежать за її станом, так як їх улюблениця кожну хвилину бореться за своє життя. Так, два тижні тому вона потрапила в лікарню у важкому стані з пневмонією. Тоді тест на COVID-19 дав негативний результат, але співачці ставало гірше з кожним днем.

Лікарі діагностували пошкодженням 40% легенів, співачку ввели в штучну медикаментозну кому і підключили до апарату ШВЛ.

Згідно з новими відомостями про артистку, вже пошкоджено 80% легенів і її стан погіршується, тому лікарі не наважуються робити прогнози, пишуть росЗМІ. Зараз співачку МакЅим перевели в групу" КТ-4", куди потрапляють тільки пацієнти з найбільшою площею ураження ключового органу системи дихання. Більш того, її перевели на ЕКМО, так як ШВЛ вже не справлявся.

При цьому діагноз "коронавірус" у неї досі не підтверджений.

Реаніматолог Сергій Симбірцев в коментарі журналістам каже, що шанси співачки на одужання зараз повністю залежать від стану інших систем організму. Фахівець також зазначив, що штучна кома - це не вирок.

"Це не вирок, просто треба дивитися, як далі буде Динаміка розвиватися. Медикаментозна кома-це досить-таки щадна процедура щодо багатьох, які тільки можуть бути", - сказав він.

До слова, останнім часом на долю співачки МакЅим випало і так багато потрясінь. Спочатку вона потрапила в страшну аварію, а потім ходили чутки, що у артистки серйозні проблеми з алкоголем через проблеми в особистому житті.

Відзначимо, що про долю МакЅим вже хвилюються не тільки віддані фанати, але і звичайні росіяни і пишуть в соц.мережах слова підтримки.

"Ось адже зараза яка цей коронавірус. Тримайся і борися", " Давай дівчинка, дихай!", "Здоров'я. Одна з небагатьох на нашій естраді, від кого не нудить", " виживе. У багатьох і більший відсоток поразки був... Нічого, оклемались. Одужуй", " щось затягнулася у неї чорна смуга, наврочили напевно. Борися і не здавайся!"- пишуть росіяни.

Раніше "Hyser" писав про те, що у ВООЗ розповіли, як захиститися від найнебезпечнішого штаму ковіда "Дельта".

Також наш портал повідомляв, про обмеженнях, які будуть дійсні в Україні до кінця літа.

Нагадувати, назвали умови, при яких можна від маски відмовитися.