Експерт спрогнозував підвищення податків в Україні, яке може обернутися подорожчанням послуг і збільшенням безробіття

Уряд ініціює підвищення податків в Україні, яке призведе до зростання цін на всі послуги. Економіст і експерт з енергоефективності Ігор Черкашин розповів, за що українцям доведеться платити більше. Про це пише censor.net.

Ігор Черкашин зазначив, що в Україні за більшим рахунком немає жодної сфери, яка не постраждала під час кризи. Але уряд замість своєї підтримки пропонує збільшити податки.

За словами експерта в Україні страждає Енергетична сфера. Він зазначив, що акцизний податок для зеленої електричної енергетики вбиває пільгу. Чи не краще йде ситуація і зі сферою зв'язку. Влада збільшує радіочастотний ресурс, що в кінцевому підсумку призведе до подорожчання мобільного зв'язку для кожного жителя України.

Черкашин зазначив, що страждає і сфера промисловості. Стрімке підвищення екологічного податку є не зовсім правильною політикою. За його словами податки не можна піднімати в рази.

Експерт додав, що промисловість в Україні дає робочі місця для десятків тисяч громадян, а підвищення податків загрожує зупинкою підприємств і як результат стрімким зростанням безробіття, яке і без того знаходиться на високому рівні.

Ігор Черкашин вважає, що уряд повинен прислухатися до зауважень бізнес-асоціацій при доопрацюванні законопроєкту, так як прийнявши його в нинішньому вигляді влада завдасть нищівного удару по промисловій галузі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що українців попередили про підвищення податків на квартири.

Також наш портал інформував, що в Україні гряде серйозна податкова реформа через яку українцям доведеться платити більше податків за квартири.

Нагадаємо, що українцям нагадали про необхідність заплатити податки за свої квартири і будинки: кому і скільки доведеться викласти.