Шанувальники знаменитого російського репера Тіматі з цікавістю спостерігають за перипетіями в його особистому житті.

Нещодавно він взяв участь у проекті «Холостяк», а у фіналі вибрав студентку з Барселони – Катя Сафарову. Хоча багато глядачів припускали, що артист і зовсім залишиться один.

Перший час після закінчення шоу, Тіматі і його нова обраниця демонстрували публіці романтичну ідилію. Але потім по мережі поповзли чутки, що пара розлучилася, і Катя покинула Росію, полетівши до Іспанії.

Що насправді відбувається між Тіматі і Катею Сафаровою-невідомо. Єдине, що підтвердила дівчина, що вони з артистом не живуть разом.

І ось днями екс-власник Black Star розмістив у себе на сторінці кумедне відео. Головна героїня ролика - його дочка Аліса, обурена тим, що зірковий тато подарував каблучку не їй, а Каті:

У коментарях до публікації фоловери відзначили, що спадкоємиця виконавця відрізняється прекрасними акторськими здібностями, а також дуже переживає про те, щоб поруч з татом була гідна дівчина.

Деякі з фоловерів прийшли до висновку, що такої поведінки Алісу навчила Симона - мама Тіматі. Не секрет, що вона бере активну участь у вихованні внучки. Більш того, за чутками, Симона має великий вплив на сина і без її схвалення відносини Тіматі і Каті Сафарової були приречені. Втім, під публікаціями переможниці "Холостяка" миготять її доброзичливі коментарі:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ігор Ніколаєв здивував шанувальників розповіддю про давню дружбу з Леонідом Агутіним.

Також наш портал розповів про те, що Моргенштерн не втрачає надії влаштувати концерт в Україні і судиться з СБУ.

Нагадуємо, що Микола Расторгуєв потрапив у конфуз на концерті в Криму.